Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Forsendelse og retur

Frakt
Vi sender din ordre / pakke med Bring, og fraktalternativ kan velges i kassa under "Vis flere fraktalternativ".

Med Bring er transporttiden normalt innen én til tre virkedager, men kan varierer avhengig av din leveringsadresse. Tjenesten er som regel litt dyrere enn PostNord, men rask og pålitelig.

Vi har opplevd vedvarende problemer og lang frakttid med PostNord, i tillegg til misvisende meldinger underveis om at forsendelser er blitt borte. Til tross for disse meldingene dukker sendingene som regel opp innen 30 dager, og Hole Hagesenter sender derfor ikke ut nye varer før denne perioden har passert. På grunn av dette har vi besluttet å fjernet valget for å bruke PostNord som frakttjeneste av småpakker, og fraråder å bruke dem også til stykkgods.

Holehagesenter.no forsikrer din pakke slik at du er dekket dersom den forsvinner eller skades på vei til deg. 
Du blir varslet underveis på sms/epost fra transportør om status på leveransen.

Spesialgods
Fraktkostnader varierer med størrelsen på bestillingen din, og i noen tilfeller kan ikke frakt beregnes i nettbutikken. For varer der pakke i posten er uaktuelt kan varene sendes med et eksternt transportbyrå for direkte hjemleveranse. Ta direkte kontakt med oss for å organisere dette, eller velg Beregning av frakt håndteres da manuelt av oss, og vi sender deg separat faktura på fraktkostnaden eller organiserer betaling via Vipps.